Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αναρτήσεων του Gazato!

Λάζαρος τέλος, στην αποστολή οι «φευγάτοι» του Παναθηναϊκού

 Αθήνα
Χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που πλέον θα πρέπει να θεωρείται «ξένο σώμα», αλλά με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην αποστολή, αλλά και τους υπόλοιπους «φευγάτους», Βελάσκες, Φορναρόλι, Βύντρα και Σπυρόπουλο, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό το βράδυ του Σαββάτου (5/1, 19:30) στο ΟΑΚΑ, με στόχο να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του το 2013.

Η ανακοίνωση της αποστολής ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν υπολογίζεται στην Παιανία, ενώ από την άλλη, προφανώς δεν έχει βρεθεί συμβιβαστική λύση με τον Μπουμσόνγκ, ο οποίος αφού έχει ακόμη συμβόλαιο με τους «πράσινους» και είναι υγιής βρίσκεται στην αποστολή, έπειτα από πάρα πολύ καιρό.

Ο Λάζαρος φέρεται να έχει προτάσεις από την Ιταλία, αλλά ακόμη επισήμως δεν έχει φτάσει κάτι στα γραφεία της ΠΑΕ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι διανύει τις τελευταίες του μέρες στο «τριφύλλι», εξ ου και το ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Όσο για τον «Μπουμ», εάν δεν υπάρχει συμφωνία με την ΠΑΕ για να λυθεί το συμβόλαιό του, ο Ρότσα θα τον υπολογίζει ως μέλος της ομάδας. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή στην Παιανία, όπου έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κατοχής 5-2 και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Όσον αφορά τα πλάνα της ενδεκάδας, ο Ρότσα πάει σε ένα σχήμα με τους Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Βύντρα (ή Τριανταφυλλόπουλο), Πίντο, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Σιοκό, Κουίνσι, Μαυρία και Τοτσέ.


Στην 22άδα συμπεριλήφθηκαν οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μαρίνος, Βελάσκες, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Σο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης.

Εκτός έμειναν οι Ταμπάκης, Λαγός, Χριστοδουλόπουλος, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

in.gr