Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αναρτήσεων του Gazato!

Καλή Χρονιά από.... τα Pokemon!

Ο καινούριος χρόνος μπήκε, αλλά ο Άι Βασίλης ήρθε φέτος με την μορφή του Pikachu. Μικρός, κίτρινος και πολύ χαριτωμένος ο μικρός μας φίλος είχε να μας ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά για τους λάτρεις της σειράς παιχνιδιών Pokemon.

   

Τι είχε λοιπόν να μας πει ο "Άι Pikachu"; Ναι, καλά μαντέψατε. Ετοιμαστείτε για ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Pokemon!!! Η νέα σειρά θα ονομάζεται Pokemon X and Y και θα είναι τα πρώτα δύο παιχνίδια που θα περιέχουν την 6η γενιά των Pokemon.

   

Ως συνήθως τα δύο παιχνίδια θα έχουν κάποιες διαφορές όπως το χρώμα που θα επικρατεί στο ντύσιμο του παίχτη και ποιο από τα δύο νέα θρυλικά Pokemon θα μπορεί να βρει στον νέο κόσμο. Παρ' όλα αυτά και τα δύο θα περιλαμβάνουν μια κοινή πρωτοπορία. Τα Pokemon X and Y θα είναι τα πρώτα παιχνίδια Pokemon σε 3D!!! Θα υποστηρίζονται από την νέα κονσόλα της Nintendo το 3DS το οποίο έκανε την εμφάνισή του τον Φεβρουάριο του 2011.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες για τα νέα Pokemon που θα υπάρχουν στο παιχνίδι, εκτός από τα τρία αρχικά Pokemon. Όπως πάντα ο παίχτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα Pokemon του Χόρτου, ένα της Φωτιάς και ένα του Νερού. Αυτά τα Pokemon θα είναι τα ακόλουθα:

   

   

   

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω τι τύπος είναι το κάθε Pokemon. Τα χρώματα μιλάνε από μόνα τους....

Εκτός από αυτά τα τρία Pokemon στο trailer φαίνονται και άλλα δύο καινούρια τα οποία μάλλον θα είναι τα δύο θρυλικά, ένα για κάθε κασέτα, αλλά τα ονόματά τους δεν είναι γνωστά ακόμα. Δείτε το trailer και μαντέψτε πώς τα λένε.


Τα παιχνίδια σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο του 2013.